Suomen ensimmäinen meikkaajan ammattiin valmistava verkkokoulu on täällä!


OPISKELE MEIKKAAJAKSI VERKOSSA

Unelmoitko meikkaajan työstä?

Haluatko oppia tuotteista, trendeistä ja tekniikoista sekä kurkistaa ammattimeikkaajan arkeen?

Haluatko tietää, mitä tuotteita ammattimeikkaajan pakki sisältää tai millaisiin työtehtäviin meikkaaja voi työllistyä?

""Lähde mukaan meikkauksen uudelle aikakaudelle!"

Ensi kertaa suomessa - ajasta ja paikasta riippumatta


Base Make up Academy on Suomen ensimmäinen meikkaajan ammattiin valmistava verkkokoulu. Base Academy on tarkoitettu kaikille meikkauksesta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja suorittaa meikkaajan peruskurssin missä, milloin ja millä päätelaitteella vain.

"Ota ensimmäinen askel kohti unelmaasi muodin ja kauneuden huipulla!".

Mitä opit verkkokoulussa?

Base Academyn oppilaana saat laajan tietotaidon kaikista meikkaajan perusammattiin valmistavista aihealueista sekä pääset kurkistamaan ammattilaismeikkaajan arkeen, kuten mainoskuvausten kulisseihin, tv-ohjelmien studioihin ja muotinäytösten takahuoneeseen. Opit, minkälaisissa työtehtävissä meikkaaja voi työskennellä ja minkälaisia välineitä, tuotteita ja ominaisuuksia työssä tarvitaan. Näet, miten kuvaus- tai asiakastilanteissa toimitaan ja kuulet viimeisimmät trendit ja vinkit suoraan ammattilaisilta.

Kurssilla opit alan uusimmat trendit ja tekniikat, tietoa monipuolisen ammatin mahdollisuuksista ja meikkaamisen perusteet aina pakin kasaamisesta oman portfolion ja brändin rakentamiseen.


"Tutustu ammattimeikkaajan arkeen tv-, muoti- ja mainosalalla!"

Opiskelu base academyssä

Koulutus kestää 10 viikkoa ja sisältää 10 aihealueen teorian ja opetusvideot. Saat jokaisesta aihealueesta joko tentin tai tehtäväpalautuksen, joita opettajat arvioivat ja antavat säännöllistä palautetta oppimisesi tueksi. Suoritettuasi kurssin, saat kurssitodistuksen ja osto-oikeuden ammattilaisten kosmetiikkatukkuliikkeisiin. Katso koko kurssin sisältö täältä.

"Suorita Base Makeup Academy:n sertifikaatti milloin ja missä tahansa!"

Opetus tapahtuu kokonaan verkko-oppimisympäristössä ja voit opiskella tietokoneella tai mobiililaitteilla missä ja milloin vain. Osallistuessasi kurssille, saat 400 euron arvoisen aloituspakin meikkejä ja siveltimiä, joilla pääset hyvin alkuun. Lisäksi Base Academy järjestää kerran kuussa vapaavalintaisen lähiopetusjakson Helsingissä, johon osallistuminen on oppilaille maksutonta. Lue lisää tästä.

Base academyn opettajat

Alan ammattilaiset ovat tukenasi koko koulutuksen ajan. Kaikki opettajamme ovat alalla vuosia työskennelleitä ammattilaisia ja omaavat monipuolisesti kokemusta muoti- ja kauneusmeikkauksesta, teatterityöskentelystä, TV- ja mainoskuvauksista, opettamisesta, konsultoinnista ja kosmetiikan myynnistä. Lisäksi opettajilla on laajaa osaamista alan blogimarkkinoinnista, sisällöntuotannosta sekä sosiaalisen median hyödyntämisestä työssä.

kampaajat ja kosmetologit

Base Academy tarjoaa uusia mahdollisuuksia myös alan opiskelijoille tai jo alalla työskenteleville! Koulutuksen myötä saatu osaaminen ja kurssitodistus ovat etuna työnhaussa ja oman liiketoiminnan kasvattamisessa.

"Laajenna kauneudenhoitoalan osaamistasi ja ilmoittaudu mukaan!"